Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Ndihmat për vitin 2019

Ndihmat për vitin 2019 (4)

E enjte, 14 Maj 2020 14:03

Ndihmat per shqipërin nga Termeti

Written by

FMMZ grumbulloj 13.200,-frz dhe 170,-euro për termetin në shqipëri

Kur an. (Dhe thuaj veproni All llahu do tè shohè veprèn tuaj ,dhe i Derguari i Tij dhe besimtarèt, e mè vonè do tè ktheheni te Njohèsi i tè fshehtes dhe tè dukshmes  dhe do tju njohtojè pèr ate qè vepruat )  Tevbeh - 105

E hanë, 14 Tetor 2019 19:21

Familja S.Seydi Dollgash -Dibër

Written by

08.10.2019

Esselamu Alejkum motra dhe vëllezër  të Fondacionit te motrave muslimane,

kryesia e kësaj shoqate bëri një vizit në familjen Seydi 7 antarëshe nga fshati Dollgash komuna e Dibrës, ku me iniciativën e mërgatës janë duke ja ndërtuar një shtëpi nji katshe ,kjo familje ësht në gjendje kritike për jetesë prandaj ne si shoqat ndihmuam me 900,-franga zvicrane per mbulimin e kulmit te shtëpis ku do ti regjistrojm edhe disa foto te shtëpis te vjetër dhe te resë :

Shtëpia e Re

 

E premte, 01 Mars 2019 21:35

Semnjet Krivca nga Shkupi

Written by

Esselamu Alejkum vëllezër dhe motra pas nji bisede që patëm  me motrën Semnjet Krivca nga shkupi nënë e një vajze e ndarë nga burri shkaku i ndarjes mbulesa ,me kushte te renda ekonomike nese do dikush qe ti ndihmoje kesaj motre mund te merni kontakt me motren direkt.

E premte, 01 Mars 2019 21:17

Adije Rustemi nga Fushëkosova

Written by

Më 22.02.2019 Fondacioni Motrave Muslimane Zvicër ndihmoj në hapjen e bunarit për uji për motrën Adije Rustemi nënë e 6 fëmijëve jetima nga fushë Kosova,

Reklama e juaj