Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Kuzhina për motrat

Kuzhina për motrat (61)

Supë me karrota dhe xhinxher, receta e pagabueshme e vjeshtës.

Përbërësit:

Published in Kuzhina për motrat

Kënaquni me shijen fantastike

Bëni këto qofte në një kohë të shkurtër nëse dëshironi një tavolinë të ngrohtë për në fundjavë, transmeton Telegrafi.

Përbërësit:

Published in Kuzhina për motrat

S’ka më lehtë, vetëm ndiqni këto udhëzime!

Me siguri edhe juve ju ka ndodhur që nga copa shumë e mirë e mishit të zgjedhur, pas fërgimit të bëni produkt të fortë e të pashijshëm?

Gjithsesi nuk dëshironi që kjo t’ju ndodhë sërish, prandaj veproni në këtë mënyrë:

Published in Kuzhina për motrat
Faqe 1 nga 21

Reklama e juaj