Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Gabim
  • JUser: :_load: S'mundi me ngarkue përdoruesin me ID: 45

Familja Abas Aliti

Written by

Nan 02, 2014

Familja Abas Aliti Kumanovë

  • Mittwoch, 11. September 2013 19:02
  • Geschrieben von Super User

Familja Abas Aliti nga fshati çerkezë komuna e Kumanovës u ndihmua nga shoqata me  ushqim si dhe me renovimin e shtëpisë ku dhe do të shihni fotot prej fillimi deri në mbarim ,Familjes Aliti ju ndërtua Banjo ,uijsjellsi , Dritaret dhe Dera kryesore si dhe ju shtruan pllakat në dysheme te banja dhe te koridori.

Published in Ndihmat për 2013

Familja Imrane Beqiri

Written by

Nan 02, 2014

Familja Imrane Beqiri Miratoc-Preshevë

  • Donnerstag, 12. September 2013 17:39
  • Geschrieben von Super User


 Shkruar nga Administrator | 23 Shtator 2013

 

Familja e Imrane  Beqiri  nga fshati  Miratoc  komuna e Preshevës  ika  5 fëmijë kurse burri i ka ndëruar jetë Allahu e mëshiroftë dotë thotë këta fëmijë jan edhe jetima  por kan nevojë për kompletimin e shtëpisë  për dritare  banjo gjërat elementare ,vëllezër dhe ju motra ndihmojeni kët motër ecila i ka përsipër ti rrisë këta fëmijë  ndihmoni tja kompletojm kët shtëpi të pa përfunduar ndihmat mund ti dërgoni te FMMZ në konton e fondacionit që figuron  në start faqen e motrave. ju lutemi nëse bëni pagesa për kët familje bëjeni me emër të kësaj familje për me e ditë ndihmën se kujt i dedikohet.përfundi tekstit po shfaqim edhe fotot e kësaj shtëpije.
19.12.2012  familjes Beqiri nga miratoca  ju dorzuan 1800,-euro  për vendosjen e dritareve.inshallah në pranver dotë investojm përsëri për lyerjen e shtëpisë fasadimin .

 

Familjes Beqiri po i ndërtohet edhe fasada jasht

 fondacioni investon 1900,-frz.

Published in Ndihmat për 2013

11.12.2013 Ndihma në Kumanovë.

Published in Ndihmat për 2013

FMMZ ndihmon në SIRI 2013

Written by

Nan 22, 2013

Fondacioni motrave muslimane zvicër  ndihmon vëllezërit në Siri  me  2000,-frz .

Published in Ndihmat për 2013

7  Familjet e ndihmuara ne Kumanovë  dhe Shkup 2013.

Published in Ndihmat për 2013
Faqe 1 nga 2

Reklama e juaj