Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Gabim
  • JUser: :_load: S'mundi me ngarkue përdoruesin me ID: 45
Pyetje&përgjigje

Pyetje&përgjigje (15)

1.Pyetja :A lejohet perdorimi i medikamenteve mjeksore me perqindje alkooli?

1.Pergjigjja: ” Persa i perket medikamenteve te tilla me perqindje alkooli, nese nga konsumi i tyre shkaktohet dehje (sado pak qofte), atehere ky medikament eshte i ndaluar, haram dhe nuk lejohet te perdoret.

Nese nga konsumi i tyre nuk shkaktohet aspak dehje, atehere lejohet perdorimi i tyre, sepse perzierja e alkoolit me medikamentin eshte thjesht per ta ruajtur ate.”

( Shejh El Uthejmin ne: Likaat el bab el meftuh, 3/231)

Published in Pyetje&përgjigje

Të përmujshmet dhe lehonia janë një veçori  e vënë nga Allahu në natyrën e grave.

Published in Pyetje&përgjigje

2 Dobite qe ka ngrenia e syfyrit

syfyr

1) Ngrënia e syfyrit është bereqet:

Published in Pyetje&përgjigje

Një veper që do të fusë në Xhenet dhe do të largojë nga zjarri!

zjarri
Published in Pyetje&përgjigje

A e prish abdesin puthja me epsh?

Pyetje: A e prish abdestin puthja me epsh?

Published in Pyetje&përgjigje

Ku dallojnë sunetet e namazit të sabahut nga sunetet e tjera?

natyra1

Shejh Ibën Uthejmini (Allahu e mëshiroftë!): Dy rekate sunet të namazit të sabahut dallojnë nga sunetet e tjera me disa gjëra.

Published in Pyetje&përgjigje
Faqe 1 nga 2

Reklama e juaj