Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Super User

Super User

Nam commodo libero eget massa pulvinar nec bibendum odio vehicula. Integer eget gravida neque. Nunc porta, mi vel fringilla convallis, risus leo ultrices ante

Website URL: http://smartaddons.com

Në Kuran, Allahu Famëlartë thotë: “ Zoti drejton në dritën e tij, atë që do Ai...”

Mars, 2010 | 22:53

 

Me rastin e 10 vjetorit të daljes nga burgu.

Studiuesja shqiptare Egesta Lopçi, në një intervistë për Uami-n, tregon karrierën e saj dhe ambiciet profesionale e shkencore.

Faqe 1 nga 7

Reklama e juaj