Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
ndihmoni

ndihmoni

Më 17.10.2020 Fondacioni motrave muslimane zvicër ndihmoj familjen e Yunus Aslan vendbanimi Ordu në Turqi ,

Familja e motrë Luljeta Tahiri nga Mitrovica Kosovë me  13.03.2020 u ndihmua me 200,-frz te hollat ju deguan ne per mjet motres Aferdita ndihma u be per shkaqe shendetsore ku do shihni edhe fotot.

Fondacioni Motrave Muslimane Zvicër më datë 14.05.2020 shperndau per 10 familje pako me ushqim per iftar ne vlerë prej 300,-frz

FMMZ grumbulloj 13.200,-frz dhe 170,-euro për termetin në shqipëri

Kur an. (Dhe thuaj veproni All llahu do tè shohè veprèn tuaj ,dhe i Derguari i Tij dhe besimtarèt, e mè vonè do tè ktheheni te Njohèsi i tè fshehtes dhe tè dukshmes  dhe do tju njohtojè pèr ate qè vepruat )  Tevbeh - 105

Faqe 1 nga 149

Reklama e juaj