Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Familja Halilovski 2009-2019

Shkrue nga ndihmoni

Në Veles të Maqedonis 2009/10/11/12/13/14/15/16/17/18/

19.

Shkruar nga Administrator | 10 Janar 2011

 

Familja Halilovski nga fshati Vranovc i epërm nga komuna e Velesit  të Maqedonis  u ndihmua më 2009 me 400,-franga zvicerane  prej fondacionit të motrave muslimane ,kurse  prej  2010 dhe në vazhdim  u mor përsipër që të ndihmohet  nga Familja Asipi nga Zvicra që  të ndihmohet me 50,-frz në muaj.Allahu e shpërbleftë  Familjen Asipi nga Sirnach i Zvicrës për kët gjest human. shpresojm qe ket gjest ta bejn edhe te tjeret për ti mbajt jetimet gjalle deri ne moshen madhore .

 

Pagesa që ka ber Familja Asipi për kët familje  ësht: Për 2010 . 300,-frz.  për 2011. 550,-frz, për 2012.600,-frz, për 2013.600,-frz , për 2014 : 600,-frz ,per 2015 : 600,-frz ( per 2016 : 900,-frz te hollat ja dorzoj Imerzat Asipi donatore e kesaj familje)( per 2017 u paguan 900,-frz ) (3.10. 2018 :u paguan 900.-frz ) pagesa  vazhdon , këto të holla i dërgon familjes  Hafëze Emine Sopi  Allahu e shpërbleftë edhe kët motër ecila ndan kohë për tja dërguar të hollat.

Reklama e juaj