Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Familja Terziju 2009-2019

Shkrue nga ndihmoni

Në Veles të Maqedonis 2009/10/11/12/13/14/15/16

/17/18/19.

Shkruar nga Administrator | 10 Janar 2011

 

 Familja  Terziju nga fshati Vranovc i epërm nga komuna e Velesit  të Maqedonis  u ndihmua më 2009 me 200,-franga zvicerane  prej fondacionit të motrave muslimane ,kurse  per  2010 dhe ne vazhdim  u mor përsipër nga Familja Asipi nga Zvicra që të ndihmohet me 50,-frz në muaj.Allahu e shpërbleftë  Familjen Asipi nga Sirnach i Zvicrës për kët gjest human.shpresojm qe edhe te tjerët do te marin persiper qe ti ndihmojn jetimet deri ne moshen madhore.

Pagesa që ka ber Familja Asipi për kët familje  ësht: Për 2010 . 300,-frz. për 2011. 550,-frz, për 2012.600,-frz , për 2013.600,-frz , për 2014 600,frz ,  për 2015 600,-frz ,per ( 2016 .900,-frz kete te holla i dergoj vet Imrzate Asipi ecila ju ndihmon )(per 2017 u paguan 900,-frz ) (per 3.10. 2018 u paguan  .900.-frz)  pagesa vazhdon , këto të holla i dërgon  familjes , Hafëze Emine Sopi  Allahu e shpërbleftë motrën Emine.amin

Reklama e juaj