Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Islami në trojet tona

Islami në trojet tona (204)

E Martë, 12 Shkurt 2019; 13:43

Nëna ime jo gjithmonë e ka thënë të vërtetën... më ka gënjyer tetë herë në momentet e rëndësishme të jetës!

Published in Tregime Islame

Sociologia Merjeme Gashi është e lindur në Mitrovicë. Studimet bazike universitare, por edhe ato Master në drejtimin e sociologjisë, i ka të përfunduar në Universitetin e Prishtinës. Ka qenë aktive, duke e dhënë kontributin e saj në organizata të ndryshme joqeveritare, ndërsa s’ka pak kohë që u është rikthyer studimeve. Aktualisht është kandidate e doktoraturës në Universitetin e Stambollit në Degën e Sociologjisë. Teza e studimit është: Modernizimi i Shqipërisë dhe Neo-Nacionalizmi Shqiptar (1920 – 1939).

Published in Gruaja ne Islam

“Një person e pyeti një njeri të urtë : Si të dal nga rrethi vicioz i përditshmërisë së zbrazët ku nuk kam as dashuri, e as lumturi?

Published in Tregime Islame
Faqe 1 nga 68

Reklama e juaj