Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
nga Kosova

nga Kosova (33)

Gjykata e Apelit duke vendosur sipas ankesave, e ka ndryshuar aktgjykimin e Gjykatës Themelore në Gjakovë të datës 19.11.2018.

Published in nga Kosova

Nga viti 2015 nxënësit e ciklit të ulët në shkollat e Prishtinës po marrin nga një shujtë dhe pako me qumësht falas. Por, që një javë, që kur ka filluar procesit mësimorë për gjysme vjetorin e dytë, Komuna nuk ka shpërndarë qumësht.

Published in nga Kosova

Sot rreth orës 10:00 të mëngjesit dy persona kanë ikur nga burgu i Lipjanit.

Published in nga Kosova
Faqe 1 nga 11

Reklama e juaj