Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Kryetarët vullnetar

 

Komuna e Prishtinës ka 33 bashkësi lokale, ka lagje që tashmë kanë bërë kërkesë në Komunë për t’u bërë më Bashkësi Lokale


E diel 6 Korrik 2014 10:14

Ato ofrojnë shërbime të gjendjes civile, po adresojnë edhe kërkesat e banorëve. Të 33 bashkësitë kanë kryetarët e vet. Ata punojnë mbi baza vullnetare. Andaj rrallëherë mund të gjinden në zyre.

 

 

 

Gazeta Tribuna ka vizituar disa Bashkësi Lokale, por kryetaret nuk kanë qenë në zyrë. Kryetari bashkësisë Lokale më te madhe në Prishtinë të “Dardanisë”, Safet Kameraj shkon në zyrë vetëm pasdite, pasi punë primare e ushtron si zv. drjetor në shkollën fillore “Xhemail Mustafa”.

 

 

 

Në komunën e Prishtinës kanë treguar se kryetaret e Bashkësive lokale nuk marrin paga dhe si të tillë në punë qëndrojnë vullnetarisht.

Read 1437 times
Published in nga Kosova
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj