Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
nga Shqiperia

nga Shqiperia (30)

Një efektiv i forcave të rendit në Gruemirë të Malësisë së Madhe u arrestua për ngacmimin seksual të një 15-vjeçareje.

Published in nga Shqiperia

Nga janari deri në gusht të këtij viti kanë ikur plot 2 mijë infermierë nga Shqipëria.

Published in nga Shqiperia

Shkolla “Kosova” në Tiranë nga sot ka hapur dyert për nxënësit, nga një institucion i djegur, i kthyer më vonë në një parkim privat, shkolla 9 vjeçare “Kosova” e rindërtuar do të presë nxënësit në 17 shtator, në ditën e parë të mësimit.

Published in nga Shqiperia

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Peruxhia, ku një shqiptar është bërë protagonist i një dhune të pakuptimtë në shtëpinë e tij.

Published in nga Shqiperia

Një tragjedi ka ndodhur në orët e mesnatës në Vlorë. Dy persona nënë dhe djalë kanë humbur jetën pas një zjarri të rënë në banesë pas mesnate.

Published in nga Shqiperia
Faqe 1 nga 6

Reklama e juaj