Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Hide Main content block
Dy shkencëtare shqiptare në
Gus 13, 2019 0

E Hënë, 5 Gusht 2019; 14:16

Mungesë për vendin e tyre, bekim për vendin pritës, e gjithmonë ...

Supë me karrota dhe xhinxher,
Gus 13, 2019 0

Supë me karrota dhe xhinxher, receta e pagabueshme e vjeshtës.

Përbërësit:

Intervistë me vajza të reja
Nan 30, 2017 0

Bismil-lahi Rrahmani-Rrahim

 

“Thuaj: “Ne besuam në Allahun dhe në shpalljen që zbriti për ...

Ndihma në Strugë për dy
Shk 11, 2017 0

25.11.2016

Strugë Maqedoni  u ndihmuan nga Fondacioni motrave muslimane zvicër

1.Familja ...

Ndihma për motrën Selmedije
Sht 18, 2018 0

Fondacioni motrave muslimane zvicër ndihmoj motrën Selmedije nga Buteli i shkupit me 200,-frz ...

Ndihma për motrën Fatbardha
Sht 18, 2018 0

Fondacioni i motrave muslimane zvicër në gusht 2018 ndihmoj motrën Fatbardha nga struga me ...

Ndihmat per shqipërin nga
Maj 14, 2020 0

FMMZ grumbulloj 13.200,-frz dhe 170,-euro për termetin në shqipëri

Kur an. (Dhe thuaj ...

Ndihmë familjes nga Turqia.
Tet 24, 2020 0

Më 17.10.2020 Fondacioni motrave muslimane zvicër ndihmoj familjen e Yunus Aslan vendbanimi ...

Emrat e Allahut
19, November 2013 0
Emrat e Muhamedit
19, November 2013 0
Familjet e ndihmuara 2014
09, August 2014 0
15, November 2014 0
18, January 2015 0
Familjet e ndihmuara 2015
06, September 2015 0
08, February 2015 0
29, November 2015 0
06, September 2015 0
Fëmijët
05, November 2013 0
22, November 2013 0
22, November 2013 0
22, November 2013 0
20, January 2014 0
20, January 2014 0
Gruaja ne Islam
Historia e Profetëve
21, November 2013 0
21, November 2013 0
21, November 2013 0
19, November 2013 0
05, December 2013 0
24, November 2013 0
Intervista
Islami në trojet tona
Konvertime
21, November 2013 0
21, November 2013 0
21, November 2013 0
21, November 2013 0
01, December 2013 0
21, November 2013 0
08, December 2013 0
Kuran
16, December 2013 0
16, December 2013 0
05, December 2013 0
21, February 2016 0
21, February 2016 0
21, February 2016 0
21, February 2016 0
Kushtet e Islamit
01, December 2013 0
01, December 2013 0
01, December 2013 0
01, December 2013 0
Kuzhina për motrat
15, December 2013 0
02, December 2013 0
02, December 2013 0
28, November 2013 0
12, November 2013 0
12, November 2013 0
22, November 2013 0
06, December 2013 0
28, November 2013 0
28, September 2014 0
Ndihma me materiale ndërtimore
20, November 2013 0
19, November 2013 0
20, November 2013 0
03, December 2013 0
19, January 2014 0
Ndihma për 2015
08, February 2015 0
29, November 2015 0
01, November 2015 0
01, November 2015 0
Ndihmat për 2013
12, November 2013 0
12, November 2013 0
19, November 2013 0
22, November 2013 0
02, November 2014 0
02, November 2014 0
Ndihmat për 2014
Ndihmat për vitin 2016
Ndihmat për vitin 2017
Ndihmat për vitin 2018
Ndihmat për vitin 2019
Pyetje&përgjigje
Reth Abdestit
01, December 2013 0
01, December 2013 0
Rreth Medines
Rreth Mekes
24, November 2013 0
24, November 2013 0
Shëndetsi
22, November 2013 0
01, December 2013 0
25, November 2013 0
22, November 2013 0
22, November 2013 0
22, November 2013 0
22, July 2018 0
Xhamitë në zvicërr

Meka Medina LIVE

 

Vizitorët momental

Kemi 216 miq dhe s'ka antarë në linjë

Radio Online

Mirënjohje

Shtatë Grupet e Shpëtuara

Punimet e Fundit
 •  
  Supë me karrota dhe

  Supë me karrota dhe xhinxher, receta e pagabueshme e vjeshtës.

   
 •  
  Dy shkencëtare shqiptare

  E Hënë, 5 Gusht 2019; 14:16

  Mungesë për vendin e tyre, bekim për

   
 •  
  Dy shkencëtare shqiptare

  E Hënë, 5 Gusht 2019; 14:16

  Mungesë për vendin e tyre, bekim për

   
 •  
  Tri kandidate me mbulesë

  Është bërë publike lista e emrave të kandidatëve të koalicionit

   
 •  
  19 vjeçarja nga Ferizaj

  Para namazit të parë të teravive për këtë muaj të shenjtë të

   
 •  
  Drekë për 30 minuta:

  Kënaquni me shijen fantastike

  Bëni këto qofte në një kohë të

   
 •  
  Si ta fërgoni mishin por

  S’ka më lehtë, vetëm ndiqni këto udhëzime!

  Me siguri edhe juve ju ka

   
 •  
  Konvertohet në islam

  E Mërkurë, 6 Shkurt 2019; 08:42

  Ish deputet i Holandës, Joram van

   
 •  
  Merita Halili dhe Raif

  Sado qofsh i plotësuar profesionalisht; sado qofsh mirë

   
 •  
  Këngëtarja e njohur

  Këngëtarja e njohur irlandeze Sinead O’Connor ka bërë të ditur se

   
 •  
  Filluan punimet në

  Kanë filluar punimet përgatitore për fillimin e ndërtimit të

   
 •  
  Ëmbëlsirë me Kos dhe

  Nëse doni t’i surprizoni familjarët dhe miqtë me një ëmbëlsirë të

   

Reklama e juaj

O ALLAH