Shoqata ndihmoni te Varferit

Ligjerata nga prof. Ilmije Kuqi

🔊🔊🔊 Lajmërim 🔊🔊🔊
FONDACIJONI MOTRAVE MUSLIMANE NE ZVICER
Ju lajmëroj që nga dita e Xhuma fillojm me ciklin e ligjëratave në lëndën e fikhut

Çdo Xhuma Ora 15:00
Ligjëron Prof.Dr Ilmije Kuqi
Temat: Fikh ( dispozitat në jurispodencën islame )

Ligjëratat e Prof.Dr Ilmije Kuqi do të mbahen në telefonat zanore në këtë Chanel👇

https://t.me/+RG_cN1kNfM9hNzI8

Këtij linku ☝ lejohet me ju bashkangjit edhe studentët studentet dhe kush dëshiron pa dallim.

Lejohet shpërndarja e këtij Chanel
Por… me kusht që mos të keqpërdoret.

Një Bashkëpunim me fondacionin
“Motrat muslimane në zvicërr”

Ju mirpresim me rrespekt

Organizatorja e Chanelit…

Klikoni mbi linkun për tu regjistruar në Telegramm.

https://t.me/+RG_cN1kNfM9hNzI8

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 5 / 5. Numri i votave: 1

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit