Shoqata ndihmoni te Varferit
Ndihma për Taulanta Selimi Kërçovë

Ndihma për Taulanta Selimi Kërçovë 2017

Fondacioni motrave muslimane zvicër ndihmoj vajzën 13 vjeçare nga kërçova Taulanta Selimi e cila esht e shtruar ne spital dhe vuan nga njüe sëmundje e rënd ndihma ishte prej 200,-frz.FMMZ i dëshiron shërim sa me të shpejt.Amin

Ndihma për Taulanta Selimi Kërçovë

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit