Shoqata ndihmoni te Varferit

SI NA MESON KUR’ANI TE FLASIM ?

Flisni bute     (Kuran, 20;44)
Flisni me Drejtesi     (Kuran, 6;152)
Dhe thoni vetem te verteten     (Kuran, 33;70)
Flisni ate qe eshte me e mira     (Kuran, 17;53)
Flisni me miresjellje     (Kuran, 17;23)
Shmanguni nga fjalet e kota     (Kuran, 20;44)
Silluni mire me prinderit, te afermit, jetimet dhe te varferit     (Kuran, 2;83)
largohuni prej fjaleve te rreme     (Kuran, 22;30)
Mos e spiunoni  dhe mos e pergojoni njeri-tjetrin     (Kuran, 49;12)
Jini te durueshem, te sinqerte dhe te devotshem     (Kuran, 3;17)

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit