Shoqata ndihmoni te Varferit
Valbona Imeri nga Tirana

Valbona Imeri nga Tirana 2017

9.11.2017 Vlbona Imeri nga Tirana u ndihmua me 200,-frz për shkak te mjekimit te djalit dhe vet valbonës të hollat ju dërguan  në konto

Valbona Imeri nga Tirana

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit