Dernekler yoksullara yardım ediyor

YARDIM EDİLEN AİLELER 2022

YARDIM EDİLEN AİLELER 2021

Namaz

Gruaja – prehja e zemrës, qetësia e shpirtit

Lumturia e shoqërisë është familja e lumtur. Familje do të thotë grua. Gruaja është themeli i shoqërisë dhe shtylla e familjes. Ajo është lidhësja që i bashkon pjesëtarët e shoqërisëDevamını oku

Islami dhe feminizmi: konfrontim apo bashkëveprim?

Abstrakt Diskutimi mbi të drejtat e femrës dhe lirinë e saj është një ndër temat aktuale dhe tërheqëse për të cilat është folur vitet e fundit. Përgjatë periudhës moderne nëDevamını oku

YARDIM EDİLEN AİLELER 2020

web sayfası

24 yaşındaki Fransız Elodle Moreno Türkiye'de Müslüman oldu

Ağustos 20, 2022 24 yaşındaki Fransız kadın Elodle Moreno, Tekirdağ'a tatile gelen, Müslüman oldu ve "Sibel" adını aldı., Anadolu Ajansı iletir (AA). Moreno, … Devamını oku

Prizren'de bir Alman vatandaşı Müslüman oldu

Ağustos 9, 2022 Prizren'de bir Alman vatandaşı camide Müslüman oldu. Haberi bu şehirden bir imam sosyal ağlarda verdi. … Devamını oku

HİKAYELER

I urti di kur flet, di kur hesht!

Një ditë dhelpra kalon pranë gjelit, dhe i thotë: BEN, o gjel i dashur, kam dëgjuar zërin e babait tënd , dhe më pëlqente shumë zëri i tij, andaj kamDevamını oku

Eja djali im, të të shtrëngoj në gjoksin tim!

Sa’d bin Xhuman ishte një plak i cili jetën e tij të punës e kishte kaluar si mësues. Pas vdekjes së gruas së tij, ai jetoi me bijtë e tijDevamını oku

YARDIM EDİLEN AİLELER 2023

SOSYAL AĞ BAĞLANTILARI - Tarayıcınız ses öğesini desteklemiyor