Associations help the poor

HELPED FAMILIES 2022

HELPED FAMILIES 2021

WOMEN IN ISLAM

Gruaja – prehja e zemrës, qetësia e shpirtit

Lumturia e shoqërisë është familja e lumtur. Familje do të thotë grua. Gruaja është themeli i shoqërisë dhe shtylla e familjes. Ajo është lidhësja që i bashkon pjesëtarët e shoqërisëRead More

Islam and feminism: confrontation or interaction?

Abstrakt Diskutimi mbi të drejtat e femrës dhe lirinë e saj është një ndër temat aktuale dhe tërheqëse për të cilat është folur vitet e fundit. Përgjatë periudhës moderne nëRead More

HELPED FAMILIES 2020

CONVERSIONS IN ISLAM

24-year-old Frenchwoman Elodle Moreno accepted Islam in Turkey

August 20, 2022 24-year-old Frenchwoman Elodle Moreno, who had come for vacation in Tekirdağ, Turkey, converted to Islam and took the name "Sibel", transmits Anadolu Agency (AA). Moreno, … Read More

A German citizen converts to Islam in Prizren

August 9, 2022 A German citizen has converted to Islam in a mosque in Prizren. The news was given on social networks by an imam from this city, saying that … Read More

STORIES

I urti di kur flet, di kur hesht!

Një ditë dhelpra kalon pranë gjelit, dhe i thotë: Some said, o gjel i dashur, kam dëgjuar zërin e babait tënd , dhe më pëlqente shumë zëri i tij, andaj kamRead More

Eja djali im, të të shtrëngoj në gjoksin tim!

Sa’d bin Xhuman ishte një plak i cili jetën e tij të punës e kishte kaluar si mësues. Pas vdekjes së gruas së tij, ai jetoi me bijtë e tijRead More

HELPED FAMILIES 2023

SOCIAL NETWORK LINKS - Facebook Help The Poor