Shoqata ndihmoni te Varferit

Adhurimet

1– Më Fal o Zoti im December 6, 2015 Uncategorized 0 Comments 851 Shikime Ne deren e Teubes trokita perseri u ktheva e penduar e qava ne vetmi Kujtova mekatet dhe zemra mu … Read More

LINQET E RRJETEVE SOCIALE