Shoqata ndihmoni te Varferit

“Ne u poshtëruam, u trajtuam shumë keq”, thotë zonja e liruar e palestineze

Fareed Najm, një nga palestinezet e liruara nga burgu izraelit, foli për Al Jazeera pas lirimit të saj për të përshkruar kushtet që të burgosurit duruan në burgjet izraelite.

Ajo tha se të burgosurve nuk u jepej ujë të pastër të pijshëm apo ushqim të mjaftueshëm.

“Ne kemi vuajtur shumë nëpër burgje,” tha Najm, e cila është nga Nablus. “Ne jemi poshtëruar gjatë kthimit. Ata na kanë trajtuar gjithmonë në një mënyrë shumë të keqe,” shtoi ajo.

Najm tha se ishte “shumë e lumtur” që u lirua.

“Dua të falënderoj njerëzit në Gaza për rezistencën e tyre dhe Zoti i bekoftë me durim,” shtoi ajo.

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit