Shoqata ndihmoni te Varferit

Arsimi

Shtëpia botuese e librave amerikane Scholastic ka tërhequr librin “Aventurat e Ook dhe Gluk” pas shfaqjes së racizmit të fshehtë thuhet në deklaratën e botuesit. Botuesi i librave tha në … Read More

LINQET E RRJETEVE SOCIALE