Shoqata ndihmoni te Varferit

3 – E çuditshme

Kjo eshte gje e çuditshme
te gezohesh me mashtrime
tregohesh i pavemendshem
ndaj asaj qe enkas per ty eshte fshehur
Mashtrohesh me shendetin
dhe harron afrimin e semundjes
gezohesh per shpetimin
dhe harron afrimin e dhimbjes
Fundi i dikujt tjeter
tregon per fundin tend
shtrati i nje tjetri para vdekjes
flet per shtratin tend
kujdesi per kenaqesite
te beri te harrosh prishjen e vetes
dhe perjetimin e te vertetes
E çuditshme
o njeri gezohesh me mashtrime
kur dielli shendrit diten e re
toka ndryshon nje faqe tjeter
jeta jote merr nje kthese tjeter
harron dhe nuk i kthehesh pergjegjesise
harron takimin me  Zotin e gjithesise!

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit