Shoqata ndihmoni te Varferit

8 – Bileta e udhetimit!

Bileta e udhetimit te jetes
eshte porositur
Une, nuk e di pse nuk jam pergatitur

Udhetimi i jetes, me ka filluar
ne udhe e shtigje, jam duke kaluar

Sfida e sprova, kjo jete te pret
udhetimi i jetes, nje dite do te mbaroje
valle jeta ime, se si do perfundoje

Valle, si nuk jam e ndergjegjesuar
bileta e udhetimit eshte porositur
destinacioni im eshte caktuar
jeta ime, grumbull ditesh duke u mbaruar

Cdo dite qe kalon
ora e udhetimit shpejton
ne destinacionin tjeter kam per te shkuar
Berzahu dhe Ahireti perpara ne udhetimin tim
jane shtuar

Bileta e udhetimit
eshte porositur
Valle per udhetim, a jemi pergatitur
destinacioni jone eshte caktuar
valle, a po punojme per Xhenetin e amshuar?!

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit