Shoqata ndihmoni te Varferit

001- EL FATIHA

Surja – El Fatiha (mekase) 7 ajete

1.  Me emrin e Allahut, të Mëshirshmit, Mëshiruesit!
2.  Lavdia i takon plotësisht dhe vetëm Allahut, Zotit të botëve,
3.  Të Mëshirshmit, Mëshiruesit,
4.  Sunduesit të Ditës së Gjykimit!
5.  Vetëm ty të adhurojmë dhe vetëm tek Ti ndihmë kërkojmë!
6.  Na udhëzo në Rrugën e Drejtë,
7.  Në rrugën e atyre të cilët Ti i begatove, e jo në rrugën e atyre që merituan zemërimin (Tënd) dhe as në rrugën e të humburve!

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit