Shoqata ndihmoni te Varferit

3 – Allahu është Zoti ynë

Ai eshte Allahu
i Vetem e i pashok
Krijuesi i gjithesise
eshte i Vetmi Zot

Ai i krijoi qiejt
Ai e krijoi token
malet, fushat, detet
Ai e krijoi boten

E krijoi njerezimin
asgje s’i vjen rende Atij
dhe te gjithe krijesat
do te kthehen tek Ai

Me persosshmeri
dhe dije te plote
Gjykatesi Suprem
na solli ne kete bote

Me te vetmin qellim
per ta adhuruar
ndonse nuk ka nevoje
se eshte Vete i Lavderuar

Allahu eshte Zoti yne
Ai na ka krijuar
Ai na furnizon
ndaj duhet adhuruar

Allahu ka premtuar
se kush i bindet Atij
ne Xhenet do te shkoje
i lumtur ne perjetesi

Ndersa kush e kundershton
e nuk i bindet Atij
ne Xhehenem shkon
dhe vuan me drejtesi

Secili e zgjedh
udhen e jetes se tij
por do te vije dita
qe do te kthehemi tek Ai

Allahu na krijoi
na dha jeten dhe shendetin
nese e adhurojme dhe i bindemi
Ai na jep Xhenetin!

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit