Shoqata ndihmoni te Varferit

Meso kuranin

Selamu Alejkum të nderuara motra, Fondacioni motrave muslimane në Zvicër organizon leximin e Kuranit falas nga teologe Hyrije Biba ,si ashtu edhe me texhvid  kush don me e përmisue leximin ,shfrytëzoni  këtë  mundesi sepse Muhamedi a.s thotë : Më i miri prej jush është ai që e mëson Kur’anin dhe ua mëson të tjerëvë ,dhe në një hadith tjetër Kur’ani ndërmjetëson në ditën e gjykimit për lexuesen apo lexuesin e Kuranit, të interesuarit mund të kontaktojnë teologen ne viber 0038978826477.

Po ju shfaqim disa foto nga mesim besimi ne xhamin e strugës:

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 3.3 / 5. Numri i votave: 3

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit