Shoqata ndihmoni te Varferit

Gëzuar Bajrami

Fondacioni Motrave Muslimane (FMMZ) i uron besimtarët musliman gëzuar bajramin e fitrit me shpresë që ky agjërim dhe gjith ibadetet e keti ramazani të jenë të pranuar te Allahu.Amin

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit