Shoqata ndihmoni te Varferit
Fmmz ndihmon Bledar Sulejmanin -Shkodër 2014

FMMZ NDIHMON BLEDAR SULEJMANIN -SHKODËR 2014

Fondacion motrave muslimane zvicër ndihmon vllaun  dhe teologun tonë Bledar Sulejmani nga shkodra shqipëri me një ndihmë simbolike prej 500,-frz .Bledari  ka nevoje për ndihmën tonë motra dhe vëllezër sepse vllau jonë e ka një sëmundje të rënd të cilën mundeni me e parë në faqen ton kryesore ,vllau jonë Bledari ka mbaruar Teologjin islame dhe me profesion ësht Hoxhë Allahu in shaa Allah i ndihmonë që të shërohet sa më shpejtë që të vazhdojë misionin e ti që e ka dashtë aq shumë por të nderuar musliman e muslimane keti vëllau i nevoiten nji shumë e të hollave për të shkuar jasht shtetit ku mund ta ndëgjoni në videon që kemi shfaqur në faqen tonë.Allahu in shaa Allah e shëronë sa më shpejtë . Amin

Fmmz ndihmon Bledar Sulejmanin -Shkodër 2014

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit