Shoqata ndihmoni te Varferit

Ndihma për Refugjatët nga Siria në Kumanovë 2015

Fondacioni i Motrave Muslimane Zvicër mori pjesë në ndihmat humanitare që u organizuan nga shoqata Kalliri i mirësis në rethinën e kumanovës ku shpërndau pako me ushqim për refugjatët nga Siria dhe vendet tjera ndihmojë me 2500,-frz, organizimin e bëri vllau jonë Arafati nga Haracina Allahu e shpërbleftë për mundin që ka dhënë ku përgaditi reklamat e FMMZ-ës me logon dhe vulën e FMMZ ku doti shihni si ma posht ndihma u realizua  para kurban bajramit 2015.

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit