Shoqata ndihmoni te Varferit

Ndihmë familjes nga Turqia 2020

Më 17.10.2020 Fondacioni motrave muslimane zvicër ndihmoj familjen e Yunus Aslan vendbanimi Ordu në Turqi ,

me 400,-frz gjendjen e mjerueshme që kanë u tubuan të holla për tja regulluar shtëpin ku do tju shfaqim disa foto te gjendjes aktuale dhe gjat renovimit:

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit