Shoqata ndihmoni te Varferit
Adije Rustemi nga Fushëkosova

Adije Rustemi nga Fushëkosova 2019

Më 22.02.2019 Fondacioni Motrave Muslimane Zvicër ndihmoj në hapjen e bunarit për uji për motrën Adije Rustemi nënë e 6 fëmijëve jetima nga fushë Kosova,

ne si shoqat i ndihmuam me 500,-frz këtë të holla ja dërguam vëllaut Azem Berisha i cili meret me kët punë fisnike dhe humane Allahu e shpërbleftë.

Adije Rustemi nga Fushëkosova

 

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit