Shoqata ndihmoni te Varferit

Në Vushtrri gratë nuk diskriminohen në punësim për shkak të shamisë

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, bashkë me bashkëshorten e tij, ka takuar në zyrën e tij, punonjëset gra në institucionet publike komunale që bartin shami.

Kryetari Tahiri është interesuar të kuptojë më shumë lidhur me mënyrën si janë pritur gratë me shami në institucionet publike komunale.

“Në Vushtrri duke filluar nga Zyra e Kryetarit e deri te institucionet parashkollore ka të punësuara mbi 10 gra me shami dhe kjo është mirëpritur si nga institucionet ashtu edhe nga qytetarët”, ka thënë Tahiri.

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit