Shoqata ndihmoni te Varferit

Fmmz ndihmoj familjen Sadiku

Fondacioni motrave muslimane zvicer ndihmoj motren Erjona Sadiku ,18 vjeçare nga Ferizaj , me 300,-euro  ne ket video flet nena e erjones  Bukurije Sadiku 44 vjeçare per gjendjen e vajzes ,erjona vuan nga semundja Rosacea kurse e motra e erjones  Vanesa Sadiku vuan  nga semundja e Skoliozes qe te dya jane me nota te shkelqyera .

Mund ti ndihmoni ne kete menyra:

Western Union : Vanesë sadiku

Ria: Vanese sadiku dhe Bukurije sadiku

Mony gram: Vanesë  Sadiku

Gjirollogaria Bankare :

2013000205268139  TEB Bank

Ne emer te Vanese sadiku

Vendi Ferizaj

Numrat kontktues :

+38349693353 dhe +38345616713.

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 5 / 5. Numri i votave: 1

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit