Shoqata ndihmoni te Varferit

Fmmz shtroj iftar per disa familje

Fondacioni motrave muslimane shtron iftar për 150 familje te varfër në kosove

*FONDACIONI I MOTRAVE MUSLIMANE NË ZVICËRR* për gjatë 1 javë rresht dhuroi 150 iftare për skamnorët dhe jetimët.ne vlerë prej 550.-Euro
Iftari i gatshëm është dërguar tek çdo person që ka patur nevojë.
Allahu i shpërbleftë donatorët dhe kushdo që ka kontribuar në këtë fondacion.
Lusim Allahun që kjo vepër të jet në peshoren e veprave të mira në ditën e gjykimit.
Amin.

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 5 / 5. Numri i votave: 1

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit