Shoqata ndihmoni te Varferit

Familja Abas Aliti Kumanovë

Familja Abas Aliti nga fshati çerkezë komuna e Kumanovës u ndihmua nga shoqata me  ushqim si dhe me renovimin e shtëpisë ku dhe do të shihni fotot prej fillimi deri në mbarim ,Familjes Aliti ju ndërtua Banjo ,uijsjellsi , Dritaret dhe Dera kryesore si dhe ju shtruan pllakat në dysheme te banja dhe te koridori.

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit