Shoqata ndihmoni te Varferit

Familja Imrane Beqiri Miratoc-Preshevë

Familja e Imrane  Beqiri  nga fshati  Miratoc  komuna e Preshevës  ika  5 fëmijë kurse burri i ka ndëruar jetë Allahu e mëshiroftë dotë thotë këta fëmijë jan edhe jetima  por kan nevojë për kompletimin e shtëpisë  për dritare  banjo gjërat elementare ,vëllezër dhe ju motra ndihmojeni kët motër ecila i ka përsipër ti rrisë këta fëmijë  ndihmoni tja kompletojm kët shtëpi të pa përfunduar ndihmat mund ti dërgoni te FMMZ në konton e fondacionit që figuron  në start faqen e motrave. ju lutemi nëse bëni pagesa për kët familje bëjeni me emër të kësaj familje për me e ditë ndihmën se kujt i dedikohet.përfundi tekstit po shfaqim edhe fotot e kësaj shtëpije.
19.12.2012  familjes Beqiri nga miratoca  ju dorzuan 1800,-euro  për vendosjen e dritareve.inshallah në pranver dotë investojm përsëri për lyerjen e shtëpisë fasadimin .

 

Familjes Beqiri po i ndërtohet edhe fasada jasht

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 3 / 5. Numri i votave: 2

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit