Shoqata ndihmoni te Varferit
FMMZ  ndihmon në SIRI 2013

FMMZ NDIHMON NË SIRI 2013

Fondacioni motrave muslimane zvicër  ndihmon vëllezërit në Siri  me  2000,-frz .

FMMZ  ndihmon në SIRI 2013

kjo ndihmë ju dërgua në përmjet organizatës humanitare  Islamische Relief ,edhe ne për tju dalë në ndihmë motrave dhe vëllezërve nga siria që po vuajn nga regjimi i asadit morëm pjesë me një shum simbolike prej 2000 franga zvicrane, Allahu inshallah i shpëton sa më shpejt nga ky regjim kaqë i ashpër.Amin

nga FMMZ-ë.

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit