Shoqata ndihmoni te Varferit

Gjermanja Zhakline ( Sara) pranon islamin në Xhaminë Aksa Leverkusen May 26, 2022

Sot në xhaminë MESXHIDI AKSA Leverkusen pranoi Islamin pranë imamit Hoxhë Hasan Baftijari një vajzë gjermane e quajtur Zhaklin, pasi Imami i spjegojë rreth Islamit , u diskutua gjerë e gjatë rreth fesë islame , dhe pasiqë u konstatua së me bindje dëshiron ta pranojë Islamin dhe pa imponim vajza shqiptojë shehadetin-deklaraten Islame duke u bërë muslimane .Tani e tutje Zhaklini do quhet Sara.
Allahu e forcoftë Sarën në Islam!
26.05.2022-Leverkusen

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 5 / 5. Numri i votave: 1

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit