Shoqata ndihmoni te Varferit

Microsoft tregon se cili sistem operativ po mirëpritet – Windows 10 apo Windows 11

Në një postim në faqen zyrtare, Microsoft komentoi performancën e sistemit operativ Windows gjatë dy viteve të fundit.

Aktualisht ka më shumë se 1.4 miliard përdorues aktivë mujorë të Windows 10 dhe 11 në mbarë botën. Gjithashtu, koha e kaluar në Windows është rritur me 10 për qind krahasuar me periudhën para pandemisë.

Mesatarisht, njerëzit shpenzojnë 40 për qind më shumë kohë në kompjuterët e tyre Windows 11 sesa në pajisjet Windows 10.

“Windows 11 u prit mirë nga përdoruesit dhe në saje të përditësimit falas, dy herë më shpejtë u pranua prej klientëve sesa Windows 10”, njoftoi kompania amerikane.

Kompania gjithashtu pretendon se Windows 11 ka rezultatin më të lartë të kënaqësisë së klientit në krahasim me çdo Windows tjetër deri më sot.

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit