Shoqata ndihmoni te Varferit

Kufjet AirPods së shpejti mund t’ju identifikojnë nga forma e veshit tuaj

Një patentë e re e paraqitur nga kompania Apple sugjeron një veçori që mund të lejojë kufjet AirPods t’ju identifikojnë bazuar në formën e kanalit tuaj të veshit.

Sipas medieve të huaja, prodhuesi i iPhone thuhet se ka paraqitur një patentë për një pajisje të re biometrike në Zyrën e Patentave dhe Markave Tregtare të SHBA-së. Teknologjia e re do të përdorë sinjale ultrasonike të reflektuara kundrejt mureve të kanalit të veshit të një përdoruesi.

Apple njoftoi veçorinë e saj Face ID gjatë lansimit të iPhone X në vitin 2017. Dhe duket sikur gjiganti i teknologjisë që atëherë ka punuar në një teknologji inovatore njohjeje duke përdorur me kufjet AirPods, konkretisht njohjen e kanalit të veshit.

Kufjet konvencionale me valë që lidhen me telefonat e avancuar mund të përdoren nga kushdo që përdor pajisjen.

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit