Shoqata ndihmoni te Varferit
Ndihma në strugë për disa familje

Ndihma në strugë për disa familje 2017

Familjet që u ndihmuan në strugë me ushqim për ramazan 20.7.2017 si dhe një fest per fëmijet e xhamis per bajram ket aktivitet e udhëhoqi hafëzja e nderuar Hyrija nga struga Allahu e shpërbleftë

1. Alberta Shehu me dy fëmijë me 100,-frz

2. Bardhul Bajrami   (me ushqim)

3. Dashurie Koxhaxhiku

4. Abidin Ibish

5. Melaim Xheladini

6. Sevdi Veseli

7. Shema Biba

8. Teuta Llumnica

9. Organizimi per fëmijët ditën e bajramit .

usqimi kushtoj 300,-frz.

Ndihma në strugë për disa familje

 

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit