Shoqata ndihmoni te Varferit
Ndihma për motrën Selmedije Useini shkup

Ndihma për motrën Selmedije Useini Shkup 2017 – (2)

Fondacioni motrave muslimane zvicër ndihmoj motrën Selmedije nga Buteli i shkupit me 200,-frz për gjendjen e sajë ekonomike si dhe jetesa e sajë me fëmijët në gjendje të mjerueshme

Ndihma për motrën Selmedije Useini shkup

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit