Shoqata ndihmoni te Varferit
ndihma për jetimat e ballkanit.

ndihma për jetimat e ballkanit 2018

Esselamu Alejkum motra dhe vëllezer,

me vizitën e Kryetarit të shoqatës bëmirëse “Jetimat e Ballkanit ” që i bëri xhamiave në zvicër për tju dalë në ndihmë jetimave dhe skamnorëve duke i strehuar ata ne banesa dhe shtëpia , shoqata jonë FMMZ vendosi që tju ndihmoj ketyre kategorive nëpërmjet shoqatës bëmirëse Jetimat e Ballkanit me 2000,- frz .Allahu i shpërbleftë kryetarin Halil Kastrati me stafin e tij të cilët punojn pa përtes.Amin

ndihma për jetimat e ballkanit.

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 1 / 5. Numri i votave: 1

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit