Shoqata ndihmoni te Varferit

Ndihmat per shqipërin nga Termeti 2019

FMMZ grumbulloj 13.200,-frz dhe 170,-euro për termetin në shqipëri

Kur an. (Dhe thuaj veproni All llahu do tè shohè veprèn tuaj ,dhe i Derguari i Tij dhe besimtarèt, e mè vonè do tè ktheheni te Njohèsi i tè fshehtes dhe tè dukshmes  dhe do tju njohtojè pèr ate qè vepruat )  Tevbeh – 105

Transmeton Buhariu: Tha I Derguari i All llahut :Kush ia lehteson vèllaut njè brengè All llahu do tia lehteson brengat nè D.e llogaritjes..

Ndihmat per shqipërin nga Termeti

Falènderimi i takon All llahut xh.sh.i Cili na e mundesoi dhe lehtèsoi rrugètimin ,i cili na trazoi prej nè mergatè (Zvicer) 26 Nentori tè cilin e pèrjetuam me lot dhe dhembje prej ketu,por e pamè ne njè mènyrè mè tè rendesishme qè te jemi pranè motrave dhe vèllezerve tanè nè Shqipèri ,Falènderoj nga zemra motrat muslimane ne Zvicer tè cilèt na mbèshtetèn si qdoherè, atèhere ku mè sè shumti ishte nevoja qè ti mbèshtetim ata vèllezer nè kuader tè shoqatès sonè FMMZ arritèm tè grumbullojmè 13′ 200sfr dhe 170€.  U tregua  bujariajuaj dhe zemra e dora e juaj fisnike e cila sadakè arriti nè dorèn e qdo nevojtari tè cilèt dikush kishin humbur anetaret e familjes e dikush shèndetin e dikush shtèpitè ,emanetin tuaj qè patem pèrgjegjèsi edhe mè me vlerè beheshte duke u munduar tè arrijm kulmin e nijetit tuaj ,dhe me emrin e All llahut ia arritem !! Ata All llahu xh.sh.tè vdekurit nè Xhennetul Firdeus ,tè lenfuarit shèndet te plotè kurse ,pa kulme qè kanè ngelur,sa mè shpejtè tè ju ndèrtohen shtèpitè!

Poashtu pèrqdo anètare tèkèsaj shoqate e lus All llahun qè shpèrblimi i tyre vetèm te jetè

Xhennetul Firdeus!!!

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit