Shoqata ndihmoni te Varferit

Semnjet Krivca nga Shkupi 2019

Esselamu Alejkum vëllezër dhe motra pas nji bisede që patëm  me motrën Semnjet Krivca nga shkupi nënë e një vajze e ndarë nga burri shkaku i ndarjes mbulesa ,me kushte te renda ekonomike nese do dikush qe ti ndihmoje kesaj motre mund te merni kontakt me motren direkt.

FMMZ mori përsipër që tja paguaj qiran e banesës për 6 muaj duke filluar prej muajt Mars 2019  për 1 muaj qiraja kushton 130,-euro gjegjësisht 150,-frz =900,- frz ,fondacioni të hollat ja  dërgoj mbas agjencionit të autobusit SOLO REISEN nesër datë 2.3.2019.

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit