Shoqata ndihmoni te Varferit
Ndihma në Strugë për dy Familje

Ndihma në Strugë për dy Familje 2016

25.11.2016

Strugë Maqedoni  u ndihmuan nga Fondacioni motrave muslimane zvicër

1.Familja Shefit Dauti nga fshati Frëngov 3 antar të familjes djalin 9 vjeçar të paralizuar si dhe varfëri të mjerueshme u ndihmua me 100,-frz

2. Familja Rushan Muarremi nga fshati frëngov 5 antar te familjes te varfër plus kan nevoj për nji stre u ndihmua me 100,-frz

Ndihma në Strugë për dy Familje

 

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit