Shoqata ndihmoni te Varferit

Ndihma për familjen Zija Shaqiri Tetovë 2016

23.11.2016 u ndihmua familja e Zija Shaqirit nga fshati Gllogjë komuna e Tearces Tetovë Maqedoni ,kjo familje 6 antarëshe u ndihmua per ndertimin e nji dhome për te jetuar me familjen te cilët jan pa kulm mbi kokë fondacioni ndihmoj me 1200,-frz kjo familje ka nevojë jo vetem per nji dhome por ka nevojë edhe per me shum dhoma dhe banjo dhe kuzhinë ndihmoni edhe ju ket iniciativ e mori motra jone Mevlude Qazimi nji paguese e regullt te Fondacioni i motrave muslimane Allahu e shpërbleftë me xhenet do te vendosim edhe disa foto si me posht.

te foto e fundit shihet ku e kan rethu vendin per me ja ndertu nji dhome in shaa Allah

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit