Shoqata ndihmoni te Varferit
Ndihma për motrën Minire

Ndihma për motrën Minire 2016

30.5.2016 .Strugë Maqedoni

Fondacioni motrave muslimane zvicër duke e parë gjendjen e motrës Minire Mena nga fshati Misllodezhd komuna e Strugës,

vendosi ti ndihmojë me 100,-frz , motra minire ësht e verbër nuk sheh tash ju ka shtuar edhe sëmundja tjetër paralizimi

dhe ësht në karrocë ku i duhet ndihma e të motrës per ta dërguar në kontrollat që i bën në spitalin e Strugës .

FMMZ do të mundohet që tja mundëson edhe mji karrocë in shaa Allah.

edhe foto sëshpejti

Ndihma për motrën Minire

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit