Shoqata ndihmoni te Varferit
Ndihma per familjen Bunjaku

Ndihma per familjen Bunjaku 2016

Korrik 2016  FMMZ ndihmoj  familjen Bunjaku nga fshati Butel ( Shkup ) me 200 frz  familjari ka gruan e sëmur dhe ka nevojë për medikamente i pa punë

Ndihma per familjen Bunjaku

Sa i dobishëm ishte ky post?

Klikoni mbi një yll për ta vlerësuar!

Vleresim mesatar 0 / 5. Numri i votave: 0

Asnjë votim deri më tani! Bëhu i pari që vlerëson këtë postim.

LINQET E RRJETEVE SOCIALE - Facebook Ndihmoni Të Varferit